Om Östgötasvamp

Vår berättelse …
Iden om Östgötasvamp har uppkommit från en grupp bestående av fyra vänner med doktorand akademisk bakgrund. Vi hade iden att Östgötasvamp företaget skulle kunna bidra till samhällets och vår egna ekonomiska tillväxt.

Värderingar och övertygelser
Östgötasvamp-teamet anser att samarbete mellan individer med olika akademisk bakgrund och hårt arbete kan leda till högkvalitativa och mervärdesprodukter. Östgötasvamp värderar hållbarhet och gröna produkter.

Vision Statement
Östgötasvamp söker ständigt innovativa, högteknologiska och hållbara lösningar inom hela produktkedjan, inklusive odling, skörd, distribution och användarkompost. Detta ska ha positiv inverkan på människors hälsa och välbefinnande genom att leverera ekonomiskt lönsamma produkter.

Uppdragsbeskrivning
Att vara ledande inom branschen som använder innovation och teknik för att producera mervärde svampar som uppfyller högsta kvalitetskrav.

Kundfokus
Vi strävar efter kontinuerlig förbättring av våra produkter enligt kundens behov och önskemål.

Förträfflighet
Östgötasvamp-laget månar om kvalitet och innovation för excellens inom alla delar av verksamheten. Detta kan uppnås genom att arbeta professionellt och kontinuerlig utveckling av vår kunskap, kompetens och attityd.

Ansvarig för hållbarhet
Östgötasvamp är engagerad i hållbar utveckling genom energieffektiva processer, stödjer lokal ekonomisk utveckling genom att skapa av arbetsmöjligheter genom framtagning av kvalitetsprodukter som kan bidra till att förbättra människors hälsa.

1- Årets gröna företag 2017 (Linköpings näringslivsgala)

2- Nominerade till Livsmedelspriset 2017

3-Årets nybyggare-nystart 2016

4-Nominerade till året visionär 2016

5-Nominerade till IFS 2016